Getuigenis site:

 

Onlangs mocht mr. Hendrickx volgende bedankmail ontvangen van een moeder die twintig jaar eerder met haar zoon op onderzoek kwam.

 

‘Ik ben ongeveer 21-22 jaar geleden bij u geweest met mijn zoon, T D. Hij had een zware leesachterstand, was een veel te stil kind, maar kon op enig moment plots agressief worden. Nochtans twijfelde ik niet aan zijn intellectuele capaciteiten en hij had ook een fenomenaal geheugen. Bij die eerste tests met uw zoon, daar u net herstelde van een heupoperatie, bracht hij er niets terecht en daaruit bleek dat Tim te maken had met volledige linksgerichtheid. Er werd voor 2 jaar een therapie opgestart via een KOB-therapeute, in H. daar wij in West-Vlaanderen woonden.Hij ging heel graag naar de therapie. Nu nog, zoveel jaar later, is hij de therapeute niet vergeten. Bij de jaarlijkse controle bij u na het 2e jaar, deed TD. de tests zelfs vlugger dan u. Ik vroeg u hoe het nu moest met het aanleren van Frans, daar hij naar het 5e leerjaar zou gaan. U heeft toen geantwoord dat hij geen enkel probleem meer zou hebben met het aanleren van een taal, daar de ‘blokkade’ in zijn leescentrum opgelost was; wel zou hij zijn achterstand in de Nederlandse taal behouden. 

Welnu, hij had idd geen moeite met talen leren, zodanig zelfs dat hij enkele jaren geleden in 3 maanden in Brazilië Portugees heeft geleerd. Hij woont en werkt daar nu in Sao Paulo sinds 4 jaar en is in oktober gehuwd met zijn Braziliaanse vriendin. Hij en ik weten heel goed dat dit zonder uw therapie niet mogelijk zou zijn geweest, waarvoor wij u heel oprecht dankbaar zijn. Wij hopen dat ieder kind met dergelijke problemen zijn weg vindt naar uw therapie, want ze is goud waard. Ik hoop dat deze mail u bereikt en ik wens u en uw familie en medewerkers een heel mooi nieuw jaar toe.’

 

 

Met vriendelijke groeten, CD.